Svensk Fastighetsförmedling

Som en av landets största mäklarföretag fortsätter Svensk Fastighetsförmedling att satsa stort på digitalt. Med deras samarbete med oss kan vi leverera digital signage åt dem i världsklass, runt om i hela Sverige.

Läser mer

Color Slider Image

John Henric

Via vår återförsäljare Bording har vi fått äran att leverera stora moderna skärmar från Philips toppserier till John Henric. Anpassade kampanjer kan nu rulla ut till butiker direkt från marknadsavdelningen i realtid och hjälper till att driva in kunder i butiker och samtidigt öka försäljningen när kunden väl är inne.

Color Slider Image

Linköping Science Park

Mjärdevi i Linköping Science Park är en innovationshotspot i världsklass – med 7 000 lysande sinnen och mer än 400 företag som inspirerar Linköping – och världen – med teknik, tjänster och en utforskande tänkesätt. Här hittar ni även några av Fidas extremt robusta utomhussystem vid varje infart till parken.

Color Slider Image

Pantanova

Pantanova är en patenterad papperskorg med inbyggd display som belönar både dig och människor i närheten när du slänger ditt skräp på rätt plats. När skräp kastas reagerar den stora displayen och tackar dig. En cool lösning där funktionalitet och nytta har mixats med digital signage rent fysiskt.

Läs mer

Color Slider Image

MarcusKräftan

MarcusKräftan står för kvalitet från hjärtat av Östergötland sedan 1967. Välkommen till Östergötlands modernaste skaldjursproduktion. De använder digital signage för att förmedla sin välgjorda profil och även som prislistor till sina dagsfärska priser.

Color Slider Image

Björns Garage

En charmig butik i centrala Linköping som arbetar för att skapa en miljömässig hållbar produktionskedja. Filosofin om långsiktighet och hållbarhet genomsyrar hela Björns Garage. Här hittar ni några av Fidas estetiskt tilltalande skärmar fönsterplacerade ut mot det lilla torget.

Color Slider Image

Nyfosa Örebro

Att använda sig av digital signage för register och hänvisningar i ett kontorshotell visade sig ge många fördelar. En verksamhet där hyresgästerna med jämna mellanrum byts ut tillåts driva med sömlöst och dessutom på distans vid användande av digitala skärmar.

Color Slider Image

Fiskeby

Vår återförsäljare Ekermann Communication har via oss levererat digital signage till Fiskeby i Norrköping som är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. När ni besöker Fiskeby möts ni nu av estetiskt tilltalade displayer av högsta kvalité.

Color Slider Image

DigitalSignage Kontakta oss idag