Svensk Fastighetsförmedling

Som en officiell leverantör till Svensk Fastighetsförmedling kan vi stoltsera med att vi har fått äran att levera hundratals digitala skärmar över hela landet. Driver du själv ett mäklarkontor kontakta då gärna Max på 010-175 78 04 för att diskutera just era behov.

Color Slider Image

Dogman

Tillsammans med Bording har vi levererat ett stort antal digitala skärmar till Dogman Sverige. I över 50 år med hjälp av Dogmans medarbetares kärlek för husdjuren har de blivit en av Nordens största leverantörer av husdjursprodukter. De är nu inne i en offensiv expansionssatsning för att utöka det egna butiksnätet och vi är glada att få vara med och leverera digitalt av högsta kvalité.

Color Slider Image

Mini Rodini

Mini Rodinis vision har alltid varit att göra det enkelt för föräldrar att köpa bättre produkter till sina barn, både designmässigt, etiskt och socialt. De har även valt att satsa på digitalt i sina butiker. Med central styrning kan de nu presentera digitalt innehåll till alla sina butiker. Vi har levererat digitala displayer till deras butiker både i London och i Sverige.

Color Slider Image

John Henric

Via vår återförsäljare Bording har vi fått äran att leverera stora moderna skärmar från Philips toppserier till John Henric. Anpassade kampanjer kan nu rulla ut till butiker direkt från marknadsavdelningen i realtid och hjälper till att driva in kunder i butiker och samtidigt öka försäljningen när kunden väl är inne.

Color Slider Image

Linköping Science Park

Mjärdevi i Linköping Science Park är en innovationshotspot i världsklass – med 7 000 lysande sinnen och mer än 400 företag som inspirerar Linköping – och världen – med teknik, tjänster och en utforskande tänkesätt. Här hittar ni även några av Fidas extremt robusta utomhussystem vid varje infart till parken.

Color Slider Image

Pantanova

Pantanova är en patenterad papperskorg med inbyggd display som belönar både dig och människor i närheten när du slänger ditt skräp på rätt plats. När skräp kastas reagerar den stora displayen och tackar dig. En cool lösning där funktionalitet och nytta har mixats med digital signage rent fysiskt.

Läs mer

Color Slider Image

MarcusKräftan

MarcusKräftan står för kvalitet från hjärtat av Östergötland sedan 1967. Välkommen till Östergötlands modernaste skaldjursproduktion. De använder digital signage för att förmedla sin välgjorda profil och även som prislistor till sina dagsfärska priser.

Color Slider Image

Fiskeby

Vår återförsäljare Ekermann Communication har via oss levererat digital signage till Fiskeby i Norrköping som är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. När ni besöker Fiskeby möts ni nu av estetiskt tilltalade displayer av högsta kvalité.

Color Slider Image

Wipers.se

Wipers Sweden AB är ett företag som säljer torkarbalad på nätet. De har valt att gå stort när det gäller digital signage i sin interna verksamhet där skärmar används genomgågende i hela deras ecommerce-process.

Color Slider Image

DigitalSignage Kontakta oss idag