DSDisplay Informationslösning

Vårat signage-system bygger främst på enkelhet och stabilitet. Systemet i sig är placerat i molnet vilket i praktiken innebär att du som användare kan sitta vid vilket dator du vill i världen. Användaren sköter enkelt sina layouter och schemaläggning via en webbläsaren.

Stabiliteten i systemet ligger främst i de offline-funktioner systemet stödjer. Detta innebär att innehåll som laddas upp i molnet laddas per automatik ner till varje spelare och även om en spelare skulle tappa anslutningen till internet kommer spelaren själv att förstå att den ska fortsätta spela innehållet som den har lagrat lokalt. Våra spelare och displayer är även konfigurerade för att automatiskt starta upp när de får ström. Det innebär att allt startar igång helt automatiskt efter ett strömavbrott. Allt för att undvika svarta skärmar!

Principen är enkel. Du som användare skapar innehåll som du laddar upp till dina layouter i webbportalen och schemalägger sedan dessa på dina displayer. Se den förenklade flödesschemat på den här sidan för att skapa dig en uppfattning.

Styr innehållet centralt eller lokalt via din webbläsare!

  • foto Logga in Du börjar med att logga in på er personliga webbportal. Här sker alla ändringar som görs på era displayer.
  • foto Skapa en layout Direkt efter du har loggat in hamnar du på själva sidan för att skapa och redigera layouter.
  • foto Ladda upp innehåll Hitta det innehållet som du tänkt uppdatera med på din dator och ladda upp det till servern.
  • foto Förhandsgranska layouten Efter att du har laddat upp ditt innehåll är det bara att förhandsgranska det så att allt ser bra ut.
  • foto Schemalägg Nu när din layout är skapad är det bara att schemalägga den på rätt display. Du väljer helt enkelt vad som ska visas samt vart och när.
  • foto Publikt När en layout är schemalagd börjar den efter en kort stund att visas live på dina skärmar.

DSDisplay Tidsstyr dina budskap och erbjudanden!